Salgsautomater

SALGSAUTOMATER

Herunder finder I vores udvalg af salgsautomater. Om det skal være en snackautomat med både slik, chokolade og chips eller kun sodavand, øl eller vand, så har vi automaten til jer.

SLIKAUTOMAT

En slikautomat, giver jer mulighed for at jeres medarbejdere altid har adgang til køb af lidt lækkert til ganen. Automaten kan bygges præcist, som I ønsker, dvs. I bestemmer helt selv hvilke produkter I vil have i automaten og prisen på produkterne. Så om det er en service for jeres medarbejdere eller en forretning for jer, det bestemmer I. Automaten kan monteres med flere betalingssystemer som f.eks. mobilepay og kortbetaling.

Slikautomat
Snackautomat på bibliotek

SNACKAUTOMAT

En snackautomat, giver jer mulighed for at jeres medarbejdere altid har adgang til køb af lidt lækkert til ganen. Automaten kan bygges præcist, som I ønsker, dvs. I bestemmer helt selv hvilke produkter I vil have i automaten og prisen på produkterne. Så om det er en service for jeres medarbejdere eller en forretning for jer, det bestemmer I. Automaten kan monteres med flere betalingssystemer som f.eks. mobilepay og kortbetaling.

SODAVANDSAUTOMAT

En sodavandsautomat, giver jer mulighed for at jeres medarbejdere altid har adgang til køb af lidt lækkert til ganen. Automaten kan bygges præcist, som I ønsker, dvs. I bestemmer helt selv hvilke produkter I vil have i automaten og prisen på produkterne. Så om det er en service for jeres medarbejdere eller en forretning for jer, det bestemmer I. Automaten kan monteres med flere betalingssystemer som f.eks. mobilepay og kortbetaling.

Sodavandsautomat
Vareautomat til fitness

VAREAUTOMAT

En varautomat, giver jer mulighed for at jeres medarbejdere altid har adgang til køb af lidt lækkert til ganen. Automaten kan bygges præcist, som I ønsker, dvs. I bestemmer helt selv hvilke produkter I vil have i automaten og prisen på produkterne. Så om det er en service for jeres medarbejdere eller en forretning for jer, det bestemmer I. Automaten kan monteres med flere betalingssystemer som f.eks. mobilepay og kortbetaling.

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Salgsautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

  Med over 20 års erfaring i branchen ved vi, ved vi godt hvad kvalitet er. Derfor har vi valgt "kun" at have Necta's salgsautomater i vores vifte af salgsautomater. Investerer I, i en salgsautomat hos os, får I ikke bare en salgsautomat, men en professionel samarbejdspartner, som I kan forvente jer meget af. Vores salgsautomater er nemlig ikke blot kendt for et stilrent design såvel som en høj driftssikkerhed og brugervenlighed. I kan også altid få svar på dine spørgsmål hos vores service- og supportafdeling.

  Vareautomat til fitness

  RÅD & VEJLEDNING​

  SERVICE I TOP

  KVALITET I HVERDAGEN

  Slikautomat

  Få hjælp til at finde den rette salgsautomat

  Har du brug for råd og vejledning til at finde den rigtige salgsautomat, står vi klar til at hjælpe dig.​

  Kontakt os på tlf. 7022 0447 og aftal en tid til et besøg for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre, at du får den rette salgsautomat til netop dit behov.​

  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.