Zoégas

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Zoégas kaffe

Zoégas professional

Hot´N Cold A/S kan stolt præsentere dig for Zoégas professional, som vi i samarbejde med vores partner Nestlé er de førende leverandører for på danske marked.

Zoégas professional er et af verdens bedst bedømte kaffebrands der med mere end 125 års erfaring er grundlægger for kaffe af øverste klasse. Zoégas kaffe består af unikke kaffeblandinger og single origins, som er professionelt fremstillet af nogle af verdenens bedste kaffespecialister, som med fineste håndværk unikt har udvalgt bønner og ristningsgrad, for at opnå den ønskede smagssammensætning.

Zoégas er specielt kendt for deres verdensomspændte mørkristede kaffe som sikre en fremhævning af storheden i hvert oprindelsessted på en unik måde.

Historien bag Zoégas

Grundlæggerne bag Zoégas kaffe er Carlos og Maria Zoéga, som grundlagde virksomheden i Helsingborg i 1886. Carlos og Maria havde kort forinden mødt hinanden i Landskrona, hvor en pirrende kærlighed hurtigt opstod.

Kærligheden resulterede i at de hurtigt dannede familie, men også opdagede en stor fælles kærlighed for mørkristet kaffe. Derfor valgte de at udleve drømmen sammen og startede en kaffebar i Helsingborg, som med tiden førte til et langt større eventyr end de havde regnet med.

Carlos og Maria Zoéga

 

Førende indenfor bæredygtig kaffe

Når vi taler om bæredygtig kaffe, så kan vi ikke komme uden om, at en af de førende indenfor netop denne kategori er Zoégas.

I løbet af de seneste år har Zoégas øget tiltagene omkring en bæredygtig kaffeproduktion og har en målsætning om, at deres fabrik i Helsingborg skal være 100% CO2 neutral. For at opnå dette mål, er der allerede blevet etableret en række tiltag:

 • Alt elektrisitet på fabrikken kommer fra vindmøller
 • Pergamentmembranen omkring kaffebønnen presses til piller og bliver brugt til opvarmning i omkringliggende gårde.
 • Plastfilmen omkring kaffens transportemballage er erstattet med en tyndere plast bestående af 51% genanvendt plast. Dette har ført til, at risteriet har reduceret sit co2 udslip med 33000 kg på tre år!

Du kan læse mere omkring Zoégas og deres tiltag her

 

Zoégas Kahawa "Mesterens blanding"

Ola Persson er verdens berømt indenfor kaffeverdenen. Han har vundet verdensmesterskabet i barista og har herefter blevet indstillet til en særlig opgave gennem Zoégas. Her har han fået til opgave at lancere en kaffeblanding ud over det sædvanlige, nemlig Mesterens Blanding!

Rejsen dertil har bragt ham til Brasilien og Østafrika for at udvælge de helt rigtige bønner til den perfekte kop kaffe.
Den tidslange rejse for den perfekte kaffeblanding har været hård og udfordrende, men resultat må siges at være det hele vær.Zoégas Kahawa

Kahawa kaffen er en frugtig, velsmagende, fyldig og afbalanceret mørkristet kaffe med bær og mandarin. 100% Arabica bønner fra Brasilien og Østafrika. Nuancerne i kaffen er ekstraordinære og giver en fantastisk aroma.

Kunne du tænke dig at høre mere om hele eventyret omkring Mesterens Kaffeblanding, så kan du se filmen: Expedition Kahawa, hvor vi føler Ola Perssons rejse på den perfekte kop kaffe.

 

Zoégas professional kaffe

Zoégas Coffee by women

Zoégas har skabt deres eget bæredygtighedsinitiativ Coffee by Women, som har været med til at skabe tusindvis af nye kvindelige kaffeiværksættere i Østafrika. Mere end 50.000 kaffeavlere i Kenya og Rwanda er blevet uddannet siden 2011, og vi vil fortsætte med Coffee by Women også i fremtiden.

Zoégas professional Coffee selection

Hot´N Cold A/S er Nestlés danske samarbejdspartner og tilbyder herigennem et bredt udvalg af Zoégas kaffe.
Se vores store udvalg af kaffeblandinger herunder

zoegas professional dark zenith 750g
zoegas professional skånerost kaffe
zoegas professional mollbergs blanding 750g
zoegas professional ethiopia 750g
zoegas professional cultivo
zoegas professional maron 750g
zoegas professional kahawa
zoegas nordic blend

Zoégas professional Espresso selection

Hot´N Cold A/S er Nestlés danske samarbejdspartner og tilbyder herigennem et bredt udvalg af Zoégas kaffe.
Se vores store udvalg af espressoblandinger herunder

zoegas espresso rustico kaffe
zoegas espresso legero kaffe
zoegas espresso certo kaffe
kaffepose zoegas espresso bellezza

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.