Nestlé

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Nestlé Professional

Hot´N Cold A/S har i mange år haft et tæt samarbejde med et af verdens største brands indenfor mad og drikke. Nestlé har produkter over hele verdenen og har en enorm succes bag netop at kunne lancere de produkter, som de enkelte områder syntes bedst om. Det brede sortiment og de mange års erfaringer som Nestlé har kunne hjælpe os med har gjort, at vi i Hot´N Cold A/S hurtigt har kunne tilbyde et kæmpe udvalg af danskernes favoritter.

Historien bag Nestlé

Denne historie har rødder helt tilbage til 1866, hvor grundlæggelsen af det Anglo-Swiss kondenserede mælkefirma blev lanceret. Her udviklede Henri Nestlé en banebrydende spædbarnsmad i 1867, og i 1905 fusionerer det firma, han grundlagde, med Anglo-Swiss og danner det, der nu er kendt som Nestlé-gruppen. I denne periode vokser byerne, og jernbaner og dampskibe sænker råvareomkostningerne, hvilket ansporer international handel med forbrugsvarer.

 

I 1875 vælger Henri Nestlé at sælge sin virksomhed og fabrik i Vevey til tre lokale forretningsmænd. De ansætter kemikere og faglærte medarbejdere til at hjælpe med at udvide produktionen og salget.

I 1904 begynder Nestlé at sælge chokolade for første gang, da det overtager eksportsalget for Peter & Kohler. Nestlé-virksomheden spiller også en rolle i udviklingen af mælkechokolade fra 1875, da de forsyner sin Vevey-nabo, Daniel Peter, med kondenseret mælk, som Peter bruger til at udvikle det første kommercielle produkt i 1880'erne.

Idag sælges Nestlés produkter verdenen over.

Nestlé professional selection

Hot´N Cold A/S er Nestlés danske samarbejdspartner og tilbyder herigennem et bredt udvalg af Nestlé produkter.
Se vores store udvalg herunder

neste cacao mix
neste cacao mix milky
nestle partners blend choc
nestle dairy mix
nestle all dairy
nestle coffee mate
nestle gloria

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.