Nestlé Milano Kaffekoncept

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Nestlé Milano

I samarbejde mellem

Hot´N Cold A/S er stolte over, i samarbejde med Nestlé Professional, at kunne præsenterer jer for den helt nye Nestlé Milano.
Nestlé Milano er en banebrydende løsning til dig, som både vægter den gode kop kaffe og et grønnere miljø højt.

Nestlé har gennem de seneste år udviklet en banebrydende teknologi og viden, som har givet dem mulighed for, at tilbyde denne unikke kaffeløsning, der både er et grønnere miljørigtigt valg, samtidig med at du får en højkvalitets kaffeløsning. Milano XL kaffeautomat Lav kop pris med hele bønner

For både os og vores samarbejdspartner Nestlé Professional er det vigitgt, at vi alle sammen arbejder mod en grønnere løsning, men stadig opretholder den høje kvalitet i kaffe, som vi alle elsker.

hos os har ansvarligt dyrket kaffe gennemsigtighed og kan spores tilbage hver enkelt kaffefarm. Hermed kan vi sikre, at dyrkningen svarer til krav fra verificeringer som fx 4C service, Rainforest Alliance og Fairtrade.

Hent Brochure

 

 

 

Om Automaten

Selve kaffeautomaten er moderne, innovativ, brugertilpasset og et af de mest driftsikre maskiner som er at finde på markedet. Herudover kan du med denne kaffeautomat tilkøbe et kaffekoncept, som både er innovativt, miljøvenligt og til en utrolig konkurrencedygtig pris.

Med Nestlé Milano får du:
-24 Drikkevalg
(Kaffe, Kaffe Mælk, Americano, Espresso, Cafe latte, Cappuccino, Latte Machiatto, Wiener Melange, Chokolade, Chokomælk, Varmt vand, Kandebryg mm.)
-Intuitiv touch panel
-LCD touch skærm
-Minimal og nem vedligeholdelse
-Professionel kaffeoplevelse

 

Specifikationer
-H: 86,4 / B: 40,9 / D: 57,5 cm
-Vægt: 36 kg
-Strøm: 230V / 2,45 kW / Stik 10A
-Direkte vandtilslutning 3/4" Balofix m. lukkehane

Læs mere

 

Serviceaftale
Alle vores Milano koncepter bliver leveret med en gratis serviceaftale, hvor vi stiller nogle af Danmarks bedste og mest erfarene teknikker klar, for at sikre dig en problemfri kaffeløsning.

 

Vores produkter

Vi er stolte over at kunne tilbyde et bredt sortiment af de bedste kaffe- og automatprodukter til vores kaffeløsninger. Vores sortimenter består af produkter fra Nestlé, Zoégas, Nescafé mv.
Alle vores produkter fra Nescafé er et led i The Nescafé Plan og derved med til både at sikre dig en miljørigtig og samtidig bæredygtig kaffe.
Du kan læse mere om vores Nescafé produkter på vores webshop.

 

Zoégas Professional

Vores Zoégas Preofessional kaffe er produceret på nøje udvalgte kaffeplantager for at garantere den mest kvalitetsfyldte kop kaffe.
Bønnerne er ristet til perfektion ud fra opskrifter der er gået i generation og med et kvalitetsfyldt håndværk, som er muligt efter flere årtiers erfaring.
Se vores store udvalg herunder.

Frisk Mælk

Vores Nescafé mælkeprodukter er lavet på 100%mælk og kommer alle fra certificerede bedrifter. Mælken tilbydes både økologisk og konventionelt og alle produkter kan anvendes til at give dig den perfekte cremede skum.
Med vores bredde udvalgt af friske mælkeprodukter, har du med denne løsning mulighed for, at lave perfekte speciallavede drikke som Cappuccino, Cafe Latte mv.

Chokolade

Nescafé er produktet, hvis du ønsker dig en kvalitetschokolade med en cremet og fyldig smag i en perfekt balance mellem de milde og bittersøde toner.
Vores chokoladeprodukter er udviklet til at skulle nydes som den er, med mælk eller som en del af en kaffespecialitet.
Produkterne er hurtigtopløsende og giver derfor hurtigt muligheden for en lækker og cremet oplevelse.

 

 

ET MILJØBEVIDST VALG

Her får du en af de bedste og billigste løsninger på det danske marked, samtidig med at du støtter op omkring miljøet ved at investere i en miljøvenlig løsning.

Nestlé Milano Kaffekoncept

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  RÅD & VEJLEDNING​

  SERVICE I TOP

  KVALITET I HVERDAGEN

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  Nescafe logo
  Zoegas logo
  Wittenborg logo
  Waterlogic logo
  Servomat-stiegler
  Schaerer logo
  Animo
  Nestle-professional logo
  schaerer-coffee logo
  franke logo
  de-JONG-DUKE logo
  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.