Livscyklusanalyse

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Livscyklusanalyse for bønne til kop

Livscyklusanalyse

Vi i Hot´N Cold har valgt at ligge stor vægt på miljøet og vil derfor gerne være med til at gå forrest i kampen om, at sætte fokus på kaffe i den grønne omstilling.
Største delen af danske virksomheder har idag en kaffeløsning til enten egne medarbejdere, kunder eller begge dele og netop denne løsning vil vi gerne hjælpe med at gøre mere grøn.
Hot´N Cold har en af markedets stærkeste samarbejdspartnere i Nestlé og vi er stolte over, i samarbejde med Nestlé, at kunne levere en unik analyse af jeres nuværende kaffeløsning og gennem vores livscyklusanalyse hjælpe jer med, at finde frem til hvor og hvordan I kan gøre jeres kaffeløsning grønnere og derved være med i kampen om en grønnere hverdag.

Fra de lokale kaffebønders marker og plantager til servering af din yndlings kaffe. Alle de valg vi træffer på vejen spiller en rolle på CO2-aftrykket og derved den grønne omstilling.

Lad os hjælpe jer med at få en grønnere løsning.

 

Reducer mængden af CO2 og skab en grønnere hverdag

Nestlé Professional har med hjælp fra det eksterne konsulentfirma Quantis lavet en livscyklusanalyse, som kan gøre jeres samlede CO2 aftryk fra bønne til kop mere gennemskuelig. Analysen viser, hvordan vi bedst kan være med til at reducere CO2-forbruget og derved udbrede mere klimavenlig kaffe.
Resultaterne viser blandt andet, at valget af kaffemaskine og den type strømforbrug, du har, er mest markant ift CO2-aftrykket.

Herefter kommer en grundig analyse af jeres valg af drikkekop (pap, plastik eller porcelæn), og om koppen kasseres, skylles eller vaskes i opvaskemaskinen.
Lige så vigtig er den type kaffe, der bruges.
Ved at træffe de rigtige valg, kan du reducere CO2-forbruget med op til 40 %!
Muligheden for denne markante CO2 reducering kan i være med til at give os en grønnere hverdag i det store billede!

Udover CO2-analysen sammenligner det webbaserede LCA-værktøj vand- og energiforbruget af de forskellige kaffeløsninger samt deres påvirkning af økosystemet og vi kan give jer et skøn over de omkostningsbesparelser, som det reducerede energiforbrug medfører.

Herunder ses et eksempel på en analyse og den samlede CO2 besparelse.

 

 

Planetpro - Livscyklus

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.