The Nescafé plan

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Fokus på miljøet

Som virksomhed indenfor kaffeindustrien føler vi i Hot´N Cold A/S, at vi er med til bære et ansvar for, at vi passer på vores klode og på miljøet omkring kaffeindustrien.

Derfor er dette et område, som vi har meget fokus på, blandt andet i samarbejde med vores partner Nestlé, som gennem brandet Nescafé står med et af verdenens største kaffevaremærker.

Der bliver omtrent drukket 475 millioner kopper Nescafé på verdens plan dagligt.

The Nescafé plan
Nescafe plan

The Nescafé plan

Med et så stort dagligt kaffeforbrug, er der brug for rigtig mange kaffebønner. Bønnerne til Nescafé bliver dyrket af flere end 1 millioner bønder og produceret på 27 fabrikker verdenen over.

Disse enorme tal betyder også, at vi skal være med til at tage ansvar. Vi skal hjælpe med at sikre, at vi i fremtiden fortsat kan vedligeholde dyrkningen af de højkvalitetsbønner, som vi har idag.
Men hvad er det så vi rent faktisk gør?

The Nescafé plan en en struktureret plan, som skal sikre bæredygtigheden i kaffeindustrien for de kommende generationer.

Kaffe i fremtiden

Vores ambitioner er, at vi vil være med til at sikre, at alle i fremtiden kan fortsætte med at nyde vores gode kaffe til en konkurrencedygtig pris. Dette er kun muligt, hvis vi sørger for, at den kaffe som vi sælger er dyrket på bedste bæredygtige manér.

Derfor vil vi være med til at støtte kaffebønderne, så de opnår bedre muligheder for, at dyrke kaffebønnerne på den mest bæredygtige måde. Dette skal være med til at sikre, at vi i fremtiden kan nyde en lækker kop kaffe.

Bidrag til kaffebønderne

Vi mener, at kompetenceudvikling er en af de bedste måder, som vi kan støtte kaffebønderne på, så de på den måde opnår en øget viden og erfaring, og derved medvirke til, at de ikke længere "kun" er bønder, men nu begynder at arbejde som erhvervsfolk.

Dette skal give en effektivisering af produktionen og derved gøre erhvervet mere attraktivt. Gennem The Nescafé plan hjælper Nestlés agronomer kaffebønderne til at udarbejde en vision for, hvordan fremtidplanerne skal se ud for bønderne.

Kaffebønderne tilbydes herudover oplæring i kompetenceudvikling indenfor faget, hvorefter de i samarbjede med eksperter på området udarbejder en forretningsplan, som skal være med til at sikre, at vi alle når vores mål omkring en bæredygtig kaffeindustri.

Påvirkning i hele værdikæden

Nescafé har en målsætning om, at de skal være med til at samarbjede med de lokale folk og arbejde på at skabe social engagement og ansvarlighed ved kaffeproduktion.

Derved arbejder de i alle trin af værdikæden, med alt fra kvalitetssikring af frøene, til forskning og vedligeholdelse af plantagerne, til samarbejde med lokale kaffeinstitutter og myndigheder, lokale producenter og etablering af lokal produktion.

I 13 af de lande, The Nescafé plan arbejder med, er der blevet etableret et uddannelsesprogram i kaffedyrkning. Derved kan vi være med til at vidergive vores viden til de lokale kaffebønder.

Bæredygtighed i stor skala

Omtrent 85% af klodens kaffeproducenter består af mindre plantager, som for det meste er udgjort af gamle kaffeplanter, som ikke producerer samme mængde bønner som nye planter.

De mindre plantager anvender samtidigt forældede landbrugsmetoder, som ikke er bæredygtige i samme omfang som større plantager.

Det er netop her, vi mener at vi kan støtte og hjælpe med at viderudvikle til et mere bæredygtigt landbrug.

10 år med The Nescafé plan

Hvis vi ser på det store billede verdenen over, så er 1 ud af 7 kopper kaffe, som bliver drukket på verdensplan, en kop Nescafé kaffe. Derfor er det også her der er virkelig er mulighed for at gøre en forskel. For 10 år siden lancerede Nestlé The Nescafé plan, for at arbejde på et mere bæredygtigt kaffemiljø. På de første 10 år har The Nescafé plan opnået følgende:

 • I dag er 75 % af al kaffe til Nescafés produkter ansvarligt indkøbt, i 2020 købte Nescafé mere end 649.000 tons ansvarlig kaffe. Den største mængde fra en enkelt kaffeindkøber.
 • Uddelt 235 millioner sygdomsresistent kaffeplanter med højt afkast til dyrkerne. Dette bidrog til at genopbygge næsten 120.000 hektar kaffedyrkninger verden over.
 • Udviklet 15 nye Arabica- og Robustasorter i fem lande: Mexico, Colombia, Ecuador, Filippinerne og Thailand. Disse planter har en højere produktivitet, modstandsdygtighed og er af høj kvalitet.
 • Gennemført over 900.000 uddannelser i jordbrugsmetoder for kaffedyrkere. Målsætningen var at optimere produktivitet og omkostninger, forbedre kvaliteten og nedsætte miljøaftrykket via effektive vandings- og beskæringsmetoder.
 • Styrket over 10.000 kvinder og unge dyrkere via ledelsesprogrammer og uddannelse i husstandsøkonomi
 • Forbedre kendskabet til forretninger for over 10.000 dyrkere med fokus på finansiel kompetence, journalføring og entreprenørskab.

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  Kaffeautomater med kvalitet, sikkerhed og service i top

  Med over 20 års erfaring i branchen ved vi, at kaffen er vigtig for vores kunder. Investerer du i en kaffeautomat hos os, får du ikke bare en kaffeautomat, men en professionel samarbejdspartner, som du kan forvente dig meget af. Vores kaffeautomater er nemlig ikke blot kendt for et stilrent design såvel som en høj driftssikkerhed og brugervenlighed. Du kan også altid få svar på dine spørgsmål hos vores service- og supportafdeling.

  hænder om kop kaffe
  Kaffe til kontoret

  Få hjælp til at finde den rette kaffeautomat til dine behov

  Vil I sikre, at der altid er friskbrygget og velsmagende kaffe til jeres medarbejdere? Eller er I på udkig efter en kaffeautomat med et sofistikeret udvalg af espressodrikke?

  For at sikre, at I får den rette kaffeløsning til netop jeres, kommer vi gerne ud og præsenterer jer for fordelene ved de forskellige kaffeautomater. Ved besøget tager vores erfarne konsulenter udgangspunkt i dine behov.

  ​Kontakt os på 70 22 04 47 og aftal en tid til et konsulentbesøg eller få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sikre, at du får den rette kaffeautomat til netop dit behov.​

  Vi tilbyder

  • Et bredt sortiment af:
   • kaffeautomater og espressomaskiner
   • Drikkevandskølere
   • Sodavandsautomater, snackautomater og vareautomater
   • Stort udvalg af automatprodukter til jeres kaffeautomat
   • Egne kaffemærker som:
    • Hot'N Cold Java Special formalet kaffe
    • Highlander hele bønner
   • Tilbehør som f.eks. sukker- flødesticks samt rørepinde
   • Kuvertchokolade til kaffen

  Hør om mulighederne

   KONTAKT
   close slider

    Kontakt os

    Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.