Coffee by women

Nescafe logo
Zoegas logo
Wittenborg logo
Waterlogic logo
Servomat-stiegler
Schaerer logo
Animo
Nestle-professional logo
schaerer-coffee logo
franke logo
de-JONG-DUKE logo

Coffee by Women

Coffee by women er et globalt projekt, som vores samarbejdspartner Nestlé og herigennem Zoégas står i spidsen for.
Ved at facilitere og behjælpe med uddannelser, kan vi være med til at øge antallet af kvindelige kaffebønder med ledende stillinger. Zoégas har etableret et bæredygtighedsinitiativ i Østafrika, som går under navnet Coffee By Women. Dette projekt har stået på siden 2011 og har lige siden skabt bedre produktion for kaffeavlerne gennem uddannelse og øget kendskab til hvordan kaffe kan dyrkes bæredygtigt. Målet med dette projekt er, at midst 30% af kaffebønderne, som er uddannet gennem vores uddannelsesprojekt er kvinder.

 

Hvorfor navnet Coffee By Women?

Selvom det helt store emne under uddannelsen er bæredygtigt kaffe, omfatter Coffee By Women også kompetencer indenfor ledelse og selvudvikling. Disse initiativer tror vi på kan være med til, at vi i fremtiden kan fortsætte med at dyrke kaffe på en sikker og bæredygtig måde, som både er vigtig i forhold til verdens klimaforandringer og til sikring af fortsat høj kvalitet af kaffe.

Projektet Coffee By Women har givet mere end 50.000 kaffebønder i Rwanda og Kenya mulighed for, at udvikle deres viden og kompetence og derved give mulighed for, at kunne dyrke kaffe på en sundere og mere bæredygtig måde. Resultatet har vist sig i form af en øget kaffe kvalitet og en øget produktion per kaffeplante, hvilket også øger indtægten pr. kilo.

bæredygtig kaffeproduktion af kvinder

Uddannelsen er gratis for kaffebønderne og har som hovedfokus de mindre og mellemstore plantager som målgruppe. Grunden til at det hovedsageligt er de mindre plantager er, at vi gerne vil hjælpe dem med, at få muligheden for at vokse sig store. Vi finder det utroligt vigtigt at der er en stor procentdel af kvinder i dette initiativrige projekt, da de kvindelige kaffebønder tit og ofte arbejder sammen. Denne ide har resulteret i et vindende koncept for en bæredygtig kaffedyrkning og har samtidig medvirket til udveksling af viden mellem kaffebønderne.

Vi hos Hot´N Cold A/S og sammen med vores samarbejdspartner brænder for bæredygtighed og ønsker derfor, at så mange kaffeavlere som muligt, trin for trin, skifter fra konventionel dyrkning til bæredygtig dyrkning og endelig certificering. Vi ved, at vi skal starte med de kaffeavlere, der har mindst potentiale til at øge udbuddet af bæredygtig kaffe.

Den unikke Zoégas smag kommer fra kaffebønner af høj kvalitet, hovedsageligt fra Østafrika. Udbuddet af bæredygtigt dyrket kaffe af vores høje kvalitet er begrænset i regionen og er ikke tilstrækkeligt i dag til at imødekomme markedets efterspørgsel. I februar 2019 underskrev Zoégas en ny aftale i Rwanda og Kenya om en fortsat stor investering i området. Den nye aftale sikrer uddannelse til 24.000 nye avlere, men også et stipendium, der giver 31 studerende i Kenya adgang til gymnasieuddannelse. Aftalen løber frem til 2021.

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Automater

  Kaffeløsninger

  Vandkølere

  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.