Kaffemaskine

Vi hjælper med at finde den rigtige kaffemaskine til dig

Gennem mange års erfaring på det danske kaffemarked, har vi i Hot´N Cold A/S erfaret, at det som kunde kan være svært, at finde den bedst egnede automat på et marked med mere end 100 forskellige kaffeautomater. Derfor forsøger vi her på siden at guide dig til valget af din nye kaffeautomat, samtidig med at vores eksperter sidder klar ved telefonen til at give en uddybende hjælp.

Se kaffemaskiner til erhverv

 Kaffemaskiner til erhverv

Kaffemaskine - Hvad skal du være opmærksom på?

For mange kan det være en uoverskuelig proces at vælge den rigtige kaffeautomat og mange vælger måske bare den første og bedste automat de kan finde. Dette kan ofte resultere i et forkert valg og dermed en dyr forkert investering for jeres virksomhed.

I Hot´N Cold A/S ønsker at opretholde vores store kundetilfredshed, ved at hjælpe vores kunder til det rigtige valg.0
Står du i en situation, hvor du overvejer at investere i en ny kaffeautomat, så har vi herunder opstillet en række overvejelser, som vi mener kan hjælpe dig/jer til det rigtige køb.

Overvejelser til kaffemaskiner

Læs overvejelser igennem og find ud af hvad I ønsker og har brug, hvorefter vores eksperter glæder sig til at hjælpe jer i mål med de sidste dele af overvejelseprocessen.

 1. Hvor mange kopper kaffe skal din automat kunne brygge?
  Når du begynder din proces i valget af kaffeautomat, er det vigtigt at du har gjort dig overvejelser omkring, hvor stort et behov din virksomhed har behov for at få dækket.

  Alle vores kaffeautomater er udviklet med forskellige kapaciteter, hvor prisen mange gange stiger i sammenhæng med en øget kapacitet. Du har derfor mulighed for at spare penge, hvis du kan give et estimat af jeres behov.Ofte vil en medarbejder drikke 3-4 kopper kaffe i løbet af en arbejdsdag og en kunde/gæst 1 kop kaffe.

 2. Hvor hurtigt skal automaten kunne brygge din kaffe?
  Udover antallet af kopper i løbet af en arbejdsdag, skal du også overveje, hvor hurtigt en kop kaffe skal brygges.Typisk vil vores instant automater kunne brygge en kaffe i løbet af få sekunder, hvorimod automater med hele bønner ofte tager lidt længere tid.Igen vil du få både den bedste oplevelse og spare flest mulige penge, hvis du vælger en automat som dækker jeres behov mest præcist.
 3. Tilvalgsprodukter?
  Når I har estimeret jeres forbrugsmæssige behov, kan I begynde at gøre jer overvejelser omkring tilvalgsprodukter.Skal automaten kun brygge kaffe eller ønsker I en automat som samtidig kan brygge varm kakao, mælkeprodukter (frisk eller frysetørret mælk) mv.
 4. Hvor avanceret ønsker I jeres kaffeautomat?
  Kaffeautomater kan i dag findes i simple fuldautomatiske versioner men også i mere avancerede versioner. Derfor kan det være en god ide at overveje hvem der skal stå for brugen og vedligeholdelsen af maskinen.
 5. Betaling eller gratis?
  Har I overvejet om det skal være gratis at hente en kop kaffe for jeres medarbejdere, kunder, gæster mv. eller ønsker I at tilføje et betalingssytem til jeres kaffeautomat.

 

Se herunder vores store udvalg af kaffeautomater og kontakt os på 7022 0447 for yderlig information.

Vi står klar til at hjælpe dig.

 

Hele Bønner

Formalet Kaffe

Instant Kaffe

Vi tilbyder

Et bredt sortiment af:

 • Kaffeautomater og espressomaskiner
 • Drikkevandskølere
 • Sodavandsautomater, snackautomater og vareautomater
 • Stort udvalg af automatprodukter til jeres kaffeautomat
 • Egne kaffemærker som:
  • Hot'N Cold Java Special formalet kaffe
  • Highlander hele bønner
 • Tilbehør som f.eks. sukker- flødesticks samt rørepinde
 • Kuvertchokolade til kaffen

Hør om mulighederne

  Nescafe logo
  Zoegas logo
  Wittenborg logo
  Waterlogic logo
  Servomat-stiegler
  Schaerer logo
  Animo
  Nestle-professional logo
  schaerer-coffee logo
  franke logo
  de-JONG-DUKE logo
  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.