Kategorier
Nyhed

Energieffektiv Kaffe

Energieffektiv Kaffe

Alle virksomheder bliver i disse tider på den ene eller anden måde påvirket af energisituationen, hvor flere har fokus på energiomkostningerne i virksomheden – herunder også strømforbruget på kaffemaskinerne.

Kaffemaskinen kan være en af de større strømslugere både i de private hjem, men i særdeleshed på arbejdspladsen, og er måske et område der ikke har fået særlig meget opmærksomhed før nu.

Flere virksomheder er begyndt at interessere sig for hvad energiforbruget egentligt er på en kaffemaskine eller kaffeautomat?

Kaffe og energipriser

Koldebryggeren er en skjult energisluger

-og ødelægger faktisk også din kaffe.

De fleste virksomheder har en eller anden form for kaffeløsning stående enten i kantinen eller måske endda forskellige steder på kontorerne eller i pauserummet i produktionen.

Her kan det være en almindelig filterbrygger, som i hele arbejdstiden står tændt enten i forbindelse med brygning eller for at holde den sidste slat kaffe varm.

Gode råd til besparelser

For det første anbefales det ikke at en kaffe står længere end max. 20 min. på kogepladen, da kaffen her vil udvikle en bitterhed de færreste ønsker i deres yndlingsdrik, men det er også en skjult energisluger.

Det er også en fordel at hælde kaffe på en termokande og tømme kaffefilteret direkte efter brygning, da man kan slukke maskinen og får ikke bitterstoffer og unødige kaffeolier ned i kaffen pga. af dampen der stiger op fra kaffen.

Hvis kaffemaskinen står tændt uden grund, kan den faktisk være skyld i et forbrug på op til 1.433 kr. pr. år, hvilket vel og mærket er med den gamle strømpris vi alle drømmer os tilbage til.

Find unødvendigt energiforbrug med natrundering.

Vælg den rigtige kaffeløsning

Der er desværre rigtig mange der i forbindelse med valg af deres kaffeløsning om det er en kaffebrygger eller automat tænker rigtig meget over prisen på investeringen af deres nye kaffeløsning i stedet for at tænke på økonomien i den forventede levetid af løsning eller samlet aftale.

Det kan være dyrt at købe for billigt

Hvis der vælges en for billig kaffeløsning lan det være at varmelegemet ikke er isoleret og derved mister en stor del varme eller at der er en stor vandtank der konstant holdes med en høj temperatur over 90 C, hvilket er en kostelig energi forbruger.

Spar på energien
strømpriser kaffemaskine

Der er fordele at hente

Hvis du vælger den lidt dyrere kaffeløsning i investering, vil den enten have isoleret vandtank eller også vil den ikke have en vandtank, men i stedet en form for trykkoger, der kan aktiveres og varmer vander når der ønskes brygning eller udlevering af en kop lækker kaffe.

Disse maskiner er meget energieffektive og kan være med at til spare virksomheder for flere tusinde kroner pr. maskine.

Hvilken kaffeløsning kan anbefales

Hvis der vælges en kaffeløsning fra Hot'Ncold, Zoegas og Nestlé får man ikke bare en energieffektiv kaffeautomatløsning fra Rhea med op til 70 % besparelse på strømforbruget, hvilket kan blive mange penge årligt. Samtidig kan man nyde de lækre varianter af certificeret og bæredygtig kaffe fra Nestlé´s kaffemærke Zoegas.

all inclusive pris

Vi tilbyder

 • Et bredt sortiment af kaffeautomater til virksomheder
 • Et bredt sortiment af vandautomater og koldtvandsløsninger
 • Professionelle espressomaskiner
 • Sodavandsautomater, Snackautomater & Vareautomater
 • Stort udvalg af automat produkter
 • Egne mærker som Hot'N Cold kaffe, Java Special, mm.​
 • Diverse tilbehør til automater

Hør om mulighederne

  Mørkristet kvalitetskaffe fra ZOÈGAS

  ZOÉGAS kaffe er mørkristet for at opnå en rigere og fyldigere smag. Den består af 100% arabiske bønner. Alt kaffe fra ZOÉGAS Professional er lavet med unikke opskrifter, der passer til vores kaffemaskiner.

  Bønnerne er af høj kvalitet og er blevet mørkristet med præcision, der understreger storheden af hver oprindelse på en enestående måde.

  Et godt formål og en god smag i munden

  Nestlé der ejer ZOÉGAS og NESCAFÉ støtter flere bæredygtighedsprojekter for at pleje kaffedyrkningen.

  Coffee by Women” er ZOÉGAS-projekt til støtte for kvindelige kaffeavlere med uddannelse i kaffeproduktion, kaffecertificering og lederskab. Respektfuldt er NESCAFÉs bæredygtighedsinitiativ, hvor et af flere mål er at plante 220 millioner nye kaffetræer i 2020.

  Energieffektiv Kaffe med ZOÉGAS
  KONTAKT
  close slider

   Kontakt os

   Du kan ringe direkte til os på telefon: 70 22 04 47 eller Skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder - så tager vi kontakt til dig hurtigt muligt.